Ce spun beneficiarii proiectului “Educatia – cheia dezvoltarii comunei Cojasca”

 

 

Nu o sa uit ziua in care am inceput cursurile, M-am simtit atras de acestea asa de mult incat nu am lipsit niciodata de cand am inceput, iar cel mai mult mi-a placut ca am fost ajutati in tot ce am practicat si ca am invatat lucruri noi de care nu stiam.

Lixandru Florin Adrian

13 ani

Mi-a placut cand am facut grupe la engleza si am facut proiecte, iar la IT am lucrat in Scratch si am creat jocuri, iar la scoala nu lucram pe programe de creare a animatiilor.

Mina Magdalena Andreea

13 ani

La orele din acest proiect am facut multe lucruri interesante, iar unele nu le fac la scoala, desi as vrea. De exemplu, nu lucram in Scratch.

Anca Andreea Elena

11 ani

Amintirea mea preferata din timpul proiectului este de atunci cand am venit cu totii in sala de informatica si am inceput sa ne bucuram de proiect. Mi-a placut la acest proiect cat de punctuali am fost la ore.

Paul George Cazacu

13 ani

In acest timp de 6 luni am invatat cum sa programez pe calculator, sa fac un joc video, iar la engleza sa imi dezvolt vorbirea. Mi-a placut ca ne-am vazut si vara si ca in total am o gramada de stelute, adica 104 stelute.

Mocanu Andrei Ionut

12 ani

Mi-a placut tot ce am facut in acest proiect, dar as vrea sa facem si la scoala, pentru ca elevii din clasa a IV-a nu fac nici engleza si nici informatica.

Alexandra Bindoiu

9 ani

La ora de informatica am invatat sa descarcam aplicatii, sa le instalam, sa le dezinstalam. Am invatat sa creem programe si jocuri in Scratch, cum ar fi persoane care sa danseze, am realizat felicitari si multe altele. La aceste cursuri am realizat jocuri legate de informatica, iar la engleza am facut la fiecare ora cate un joculet. Mi-as dori sa facem si noi mai des la scoala joculete. De asemenea, cel mai mult mi-a placut comunicarea si ajutarea intre colegi.

Elena-Alexandra Pirvu

12 ani